Er du træt af at se på den store, grønne cirkel i din have, som står tom og forladt hen? Du er ikke alene. Mange har en trampolin, som de aldrig bruger, fordi det tager for meget plads og er svært at flytte rundt på. En nedgravet trampolin kan løse begge disse problemer – og så behøver det heller ikke at vælte budgettet.

En nedgravet trampolin er en trampolin, der er gravet ned i jorden, så den ikke tager hverken udsyn eller helheden fra haven væk. Den er i det hele taget meget mere praktisk end en trampolin på ben.

Det er dog ikke kun praktisk, en nedgravet trampolin er også meget sjovere at springe på. Fordi den står fast i jorden, giver den en mere stabil og sikker springoplevelse, end hvis den stod på ben. Og så skal det jo lige nævnes at du slipper for at klippe græsset under den, samtidig med at den har meget sværere ved at blæse væk.

Trampoliner til nedgravning behøver ikke at koste en formue

En nedgravet trampolin behøver ikke at koste alverden. Du kan faktisk finde modeller til nedgravning for under 10.000 kroner. Og så er det jo heldigvis heller ikke svært at grave en trampolin ned i jorden selv, med lidt hjælp fra familie og venner.

Så hvis du er på udkig efter en morsom, praktisk og budgetvenlig havefeature, så er en nedgravet trampolin lige noget for dig!

Kniber det med pengene, så kan du købe den på afbetaling til et par hundrede om måneden. Det er en lille pris at betale for at gøre dine børn glade.

Når du skal vælge den rette trampolin, så er det vigtigt at du gør dit forarbejde grundigt. Der findes nemlig mange forskellige modeller på markedet, og ikke alle er lige gode.

Du kan for eksempel vælge en trampolin med et fastnet, som er mere stabil, end de traditionelle trampoliner. Eller hvis du vil have den ultimative sikkerhed, kan du vælge en model med indbygget net.

På den måde er der noget for enhver smag – også selvom pladsen i haven ikke er stor nok til en traditionel trampolin.