3 gode tips til at forbedre husets udseende (2023)

Hvis du gerne vil give huset et ordentligt facelift, og på samme tid nytænke hvordan dit hus skal se ud, så læs med i artiklen her.

Her kommer vi nemlig til at gå i dybden med hvordan du får gjort noget godt for dit hus. Det kommer både dig selv og husets værdi til gavn.

Let’s go!

Tip #1: Opsæt en facade af cedertræ

Har du nogensinde overvejet at få udført noget facadearbejde på dit hus? Hvis ikke, så er det vel ved at være tid til det.

Facaden er faktisk et ofte overset område, hvor der er masser af plads til at udfolde kreative idéer. Og én af disse idéer handler om hvordan facaden er beklædt.

Cedertræsbeklædning på facader vinder i popularitet, men er stadig ved at blive udbredt i Danmark. Du kan hoppe med på bølgen som en af de første, og beklæde din facade med det flotte gyldenbrune træ.

Du kan læse mere om facader i cedertræ, priser og tilbud på linket her.

Tip #2: Mal døre og vinduer

Mange glemmer hvor stor en forskel en gang frisk maling kan gøre for husets udseende. Det gælder ikke mindst, når vi taler om husets vinduer og døre.

Ud over, at du kan friske husets udseende og friskhed op på denne måde, så kan du selvfølgelig også blive ekstra kreativ med valget af farve. Hvis du tænker lidt uden for de vante rammer kan du ende med nærmest at nytænke husets udtryk på denne måde.

Tip #3: Investér i fliserens

Indkørslen. Terassen. Gangstierne.

Mange af os har fliser mange steder rundt om huset. Og fælles for alle fliser er, at selvom de er lavet af sten, så præges de alligevel af tidens tand og tarv.

Du kan komme efter flisernes henfald til naturen ved at investere i en god gang fliserens. Når du renser fliserne får du bugt med flisepest, mosbelægninger og ukrudt, der vokser i revnerne. 

Resultatet taler sit klare sprog: Fliser, der er lige så flotte at se på som hvis de lige var blevet lagt.